-
1.
za biskvit dobro istući bjelanjke,
zatim dodati šećer, pa postepeno, na najmanjoj frzini miksera brašno i
kokos. pažljivo rasporediti po pomašćenoj i pobrašnjenoj tepsiji (velika
od rerne) i peći 15-20 min. na 180 stupnjeva.
-
2.
teglicu višanja ocijediti, u soku
ukuhati puding i šećer, te dodati višnje, pustiti da provrije, skinuti
sa vatre i preliti preko ohlađenog biskvita.
-
3.
skuhati puding od vanilije (+šećer),
ohladiti i u hladno dodati prethodno umućen šlag, te premazati ohlađen
kolač.
-
4.
čokoladu i maslac (margarin) polako
otopiti na laganoj vatri i premazati kolač, ohladiti, rezati i uživati u
čaroliji laganog i osvježavajućeg okusa :-))
-
5.
***kolač sam pravila onako, ‘iz
glave’, i prvotna zamisao za kremu je bila da na pari izlupam žumanjke,
ukuham 1 puding, pa onda sve zajedno pomiješam sa šlagom, ali u
nedostatku vremena sam žumanjke ostavila sa strane i sve radila samo sa
pudingom (žumanjci su poslužili za premazivanje slanih kiflica :-)) ***
0 Primjedbe