Sastojci:
Kore:

    12 bjelanjaka,
    20 dkg šećera,
    2 žličice octa,
    20 dkg kokosa


Krema:

    12 žumanjaka,
    15 dkg šećera,
    250 g margarina,
    30 dkg čokolade s rižom,
    0,5 l vrhnja za šlag



Priprema:Kore:
Sve sastojke za kore podijelite na dva dijela i napravite dvije kore. Postupak za svaku koru je isti: u bjelanjke stavite ocat i miksajte postepeno dodavajući šećer. Kad su se bjelanjci umutili u čvrsti snijeg, tada dodajte kokos i nježno žlicom ili špatulom umiješajte. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 160 °C otprilike 30-40 minuta.

Krema:
Sve žumanjke kuhajte na pari sa šećerom, neprestano miješajući da vam se šećer rastopi. Kad se zgusne, u to dodajte margarin i čokoladu s rižom te kuhajte miješajući dok se sve ne otopi.
Svu kremu izlijte na jednu koru, prekrijte drugom i premažite tučenim slatkim vrhnjem.