Škotska jaja - izvrsna ideja za Uskrs i kako iskoristiti pisanice koje vam ostanu

 

Sastojci

  • 1/2 juneće mljeveno meso
  • 1/2 pileće mljeveno meso
  • 1 jaje
  • 8-10 kuhanih jaja
  • 2 srednja luka
  • 2 žličice vegete
  • 1 žličica papra
  • 1/2 žličice češnjaka u prahu
  • 1 žličica suhog peršina
  • krušne mrvice 
  •  
  • PRIPREMA
  •  
    Zamiješajte dvije vrste mesa

    mesu dodajte začine, jaje i luk i izmiješajte
  •  
     Smjesu rastanjite na dlanu u pljeskavicu i u nju zamotajte jaje(prikazano u videu). Oblikujte jajasto pa uvaljajte u prezle i još malo oblikujte.

    Stavljajte ih na papir za pečenje i poprskajte s malo ulja. Pecite ih na 200 stupnjeva dok ne porumene.

Objavi komentar

0 Primjedbe