- 700ml kisela pavlaka
- 150g secer u prahu
- 800ml slatke pavlake
- 100g mlecne cokolade
- 100g crne cokolade
- 200g lesnika
- 200g napolitanke od lesnika
- 2 cokoladna rolata od 300g
- 200g crne cokolade za glazuru
-
Priprema
-
1.
Umutiti kiselu pavlaku sa secerom u prahu. Umutiti slatku pavlaku i sjediniti obe smese.
-
2.
U smesu dodati otopljenu cokoladu (i mlecnu i crnu), izmrvljene napolitanke, 100g mlevenih i 100g seckanih lesnika.
-
3.
Naseceni rolat poredjati u kalup. Preko rolata staviti smesu.
-
4.
Umutiti 200ml slatke pavlake, i premazati tortu.
-
5.
Otopiti 200g crne cokolade sa malo slatke pavlake, i preliti preko slaga. Odozgo posuti seckanim lesnicima.
-
1.
0 Primjedbe